• Ankara Antlaşması Vizesi Başvurusu
  • İngiltere Vizesi Başvurusu

Ankara Antlaşması İngiltere İş Vizesi ve İngiltere'de Mesleki İngilizce Kursları

Ankara Antlaşması İngiltere vizesi İngiltere iş vizesi kategorilerinden olan bir çalışma vizesidir. Bu vize kapsamında İngiltere’de mesleki İngilizce kurslarına giderek mesleğinizdeki gelişime yardımcı da olabilirsiniz.

Ankara Anlaşması İngiltere vizesi başvuru sahiplerinden yüksek miktarda sermaye, çok iyi seviyede İngilizce bilme gibi şartları değil, başvuru sahibinin İngiltere’de yapılmak istenen işi gerçekten de yapabilecek niteliğe sahip olması şartını arıyor. Dolayısıyla bu duruma göre İngilizce bilme veya sermaye şartı da değişebiliyor. Örneğin İngiltere’de büyük kapasiteli restoran açmak isteyen biri Ankara Antlaşmasına başvururken oldukça yüklü bir sermaye göstermek zorunda, uluslararası pazarlama işinde serbest meslek sahibi olarak başvuracak kişiler de çok iyi seviyede İngilizce bilmek zorunda. Yapacağı mesleğe göre orta seviyede veya henüz başlangıç seviyesinde İngilizce bilenler ise, İngiltere’de dil eğitimi alarak İngilizcelerini profesyonel seviyeye kadar getirebilirler. İngiltere’de Ankara Anlaşması İngiltere iş/çalışma vizesi ile bulunurken, bir ...devamı için »

İngiltere İş Vizesi Hakkında Mutlaka Bilinmesi Gerekenler

İngiltere iş vizesi, İngiltere’de bir işyerine ve işverene bağlı çalışmak için ve iş kurmak için farklı alt kategorilere ayrılmaktadır.

İngiltere’de iş kurmak isteyen kişiler taşıdıkları şartlara İngiltere Girişimci Vizesi, İngiltere Yatırımcı Vizesi ve Ankara Anlaşması Vizesi’ne başvuru yapabilirler. Bu vize türlerinden en avantajlısı ve en kısa sürede pek çok hakka sahip olmayı sağlayan vize türü Ankara Anlaşması Vizesidir. Bu vizeye yalnızca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları İngiltere’de iş kurmak üzere başvuru yapabilmektedir. İngiltere’de bir işyerine bağlı olarak çalışmak için ise Tier-2 İngiltere Genel Çalışma Vizesi, Tier-5 İngiltere Geçici Çalışma Vizesi, Şirket İçi Transfer Vizesi, İngiltere Sporcu Vizesi, İngiltere Din Görevlisi Vizesi, Ankara Anlaşması Çalışan Vizesi gibi türlere başvuru yapılabilmektedir. Bu vize türleri ile İngiltere’de çalışmak isteyenler mutlaka işverenlerinden bir Cos belgesi almalıdır. İngiltere iş ...devamı için »

İngiltere İş Ziyareti Vizesi

Birleşik Krallığa gelmek ve iş amaçlı ziyarette bulunmak istiyorsanız bir İngiltere vizesi olan İngiltere iş ziyareti vizesine başvurmanız gerekir.

Birleşik Krallığa bir İngiltere vizesi ile  iş ziyaretçisi olarak gelmek için bazı şartları yerine getirmeniz gerekmektedir. Bu şartlardan ilki 18 yaş üzerinde olmanızdır. Ayrıca  Birleşik Krallığı 6 aydan daha fazla bir süre için ziyaret etmeyi amaçlamamanız, ziyaretinizin bitiminde Birleşik Krallığı terk etme niyetinde olmanız, çalışmadan veya kamu fonlarından yardıma ihtiyaç duymadan kendinizi destekleyebileceğinizi ve konaklama masraflarınızı karşılayabileceğinizi sağlayabilmeniz, “Ortak Seyahat Alanı”dışında bir ülkeye (İrlanda, Birleşik Krallık, Man Adası ve Manş Kanalı Adaları) transit geçiş yapmayacağınızı, geçici tatil süreleri de dahil Birleşik Krallıkta herhangi birisinin yerine geçmeyeceğiniz de kanıtlamanız gerekir. İş ziyareti amaçlı bu İngiltere ziyaretçi vizesi için bazı niyetlerde olmadığınızı da kanıtlamak ...devamı için »

Birleşik Krallık Dışında Bulunan Şirketin Tek Temsilcisi

İngiltere vizesi alarak bir şirketin temsilcisi olmak isteyen kişiler “Birleşik Krallık Dışında Bulunan Şirketin Tek Temsilcisi” adı altında vize alabilirler.

Bu İngiltere iş vizesini alabilmek için başvuru sahibinin yurtdışında bulunan bir şirketin tek temsilcisi olarak ya da yine yurtdışında yayın yapan bir kuruluşun Birleşik Krallığa uzun dönemli olarak göndermek istediği bir kişi olmalıdır. Bu İngiltere iş vizesine olan başvurunun olumlu sonuçlanması için bazı gereksinimleri karşılamak gerekmektedir.  Vizeyi alabilenler il olarak 3 yıllık daha sonra uzatmak için 2 yıllık vize daha alabilirler. Zaten 5 yılın sonunda da İngiltere’de Süresiz Oturum Hakkına sahip olacaklardır.  Tek Temsilci için İngiltere Çalışma (İş) Vizesi alacak kişinin bazı yeterlilikleri yerine getiriyor olması gerekir. Öncelikle çalışılacak olan kurumun merkezi Birleşik Krallık dışında olmalıdır ve çalışacak kişi de sektörde deneyim ...devamı için »

İngiltere İş (Çalışma) Vizesi Hakkında

İngiltere Çalışma İzni Vizesi, İngiltere'ye belli niteliklere sahip kişilerin giriş yapabilmelerine olanak tanımaktadır.

İngiltere Çalışma İzni Vizesi 3 türe ayrılmaktadır. Bunların ilki Work Permit olarak adlandırılan İngiltere Genel Çalışma İzni Vizesi'dir. İngiltere'de çalışmak ve hayatının bundan sonrasının tamamını veya bir kısmını İngiltere'de geçirmek isteyn kişileri kapsayan uzun süreli İngiltere Çalışma İzni Vizesi'dir. Work Permit olarak adı geçen İngiltere Genel Çalışma İzni Vizesi'ne başvurmak için İngiltere'de çalışılacak işyerinin belli olması ve müstakbel işverenin başvuru sahibi için Çalışma İzni çıkartması gerekmektedir.  Diğer bir İngiltere Çalışma Vizesi türü Permit Free olarak bahsedilen ve İngiltere Temsilci Vizesi olarak düşünülebilecek İngiltere Çalışma İzni Vizesidir. İngiltere Temsilci Vizesi - Permit Free dahilinde İngiltere'de kısa süreli veya sezonluk olarak çalışmak mümkündür. Stajerler, ...devamı için »

Detaylı bilgi için İngiltere Çalışma / İş Vizesi sayfasını ziyaret ediniz »

Merak Ettikleriniz

x

Bizi Takip Edin