Tier-5 Geçici İş/Çalışma Vizesi

Güncelleme Tarihi: 2019-06-26 08:26:32

İngiltere'de kısa süreliğine çalışmak için çalışma izni veren Tier-5 Vizesi'ne başvuruda bulunmanız gereklidir. Gerekli şartlar ve başvuru işlemleri ile ilgili bilgiyi bu sayfamızdan alabilirsiniz.

İngiltere Geçici Çalışan Vizesi İngiltere’ye kısa bir süre için belirli alanlarda çalışmak amacıyla başvuru yapılması gereken bir vize türüdür. Kısa süreli olarak (12-24 ay arası) İngiltere'de kalmak ve çalışmak isteyen bireylerin Tier-5 Vizesi'ne başvururken dikkat etmesi gereken belirli hususlar vardır. 

  • Puan bazlı sistemden toplamda 40 puanı alması gereklidir. 
  • Maddi yeterliliğin ispatlanması gereklidir. 
  • İngiltere'de çalışacağınız yer tarafından verilecek olan Sponsorluk Belgesi başvuru dosyanızda bulunmalıdır. 
  • Başvuru tarihinden önce en az 90 gün boyunca banka hesaplarında £945 miktarında paranın bulunuyor olması gereklidir. 
  • İngilizce dil yeterliliği aranmamaktadır. 

Tier-5 Vizesi alan bireyler; 

  • uzatma başvurusu yapabilir,
  • İngiltere'de eğitim alabilir, (İngiltere’de eğitim için tıklayın!)
  • sağlık hizmetlerinin birçoğundan ücretsiz yararlanabilir,
  • vize reddi almaları halinde itiraz edebilirler.

İngiltere vizesi reddine itirazlar için tıkla!

İngiltere ve vize türleri hakkında en güncel haberleri İngiltere vizesinde Son Gelişmeler sayfasını takip ederek öğrenebilirsiniz.

Firmamız İngiltere vizesi, Ankara Anlaşması Vizesi, İngiltere Vizesi Retlerine İtiraz başvuruları konularında İngiltere Göçmenlik Düzenlemeleri, Mevzuatı ve Uygulamaları alanında uzmanlaşmış danışmanlarıyla 2006 yılından beri hizmet vermekte olan bir danışmanlık şirketidir. Vize danışmanlarımıza İngiltere Vizesi Danışmanlık Hattı aracılığıyla ulaşarak tüm sorularınızı sorabilir, vize başvuru işlemlerinize başlayabilirsiniz.

"Tier-5 Geçici İş/Çalışma Vizesi " sayfası 205 defa okundu